• 1398/02/31
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعطای بورسیه به برترین طرح های منتخب در سومین کنگره بین المللی التهاب سیستم عصبی وسومین فستیوال دانشجویی علوم اعصاب

 سومین کنگره‌ی بین‌المللی التهاب دستگاه عصبی و سومین فستیوال دانشجویی علوم اعصاب، ۲۱ تا ۲۳ خردادماه  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.


دبیر سومین کنگره‌ی بین‌المللی التهاب دستگاه عصبی و سومین فستیوال دانشجویی علوم اعصاب در گفتگو با وب دا اظهار کرد: محورهای فراخوان مقالات کنگره، مالتیپل اسکلروز، صرع و اختلالات تشنجی، صدمات مغزی (نوروتروما)، بیماری‌های نورودژنراتیو، نوروفیزیولوژی درد، اختلالات عصبی عروقی، اختلالات عصبی ماهیچه‌ای، سلول‌های بنیادی عصبی و پزشکی بازساختی می‌باشد و تا کنون ۳۵۰ مقاله در این موضوعات به دبیرخانه همایش واصل شده است.


دکتر سجاد سحاب از ویژگی خاص کنگره‌ی امسال برای دانشجویان رشته‌های مغز و اعصاب یاد کرد و گفت: در نظر است  از بین دانشجویانی که مقالات علمی اصیل و غیر مروری به کنگره ارائه می‌دهند شش نفر را با هزینه‌ی دانشگاه مونستر آلمان به آن کشور اعزام و با اعطای بورس فرصت مطالعاتی در آلمان، آنها را به مطالعه و تحقیق در خصوص پژوهش مورد علاقه‌شان هدایت نماییم.


وی در خصوص نحوه‌ی انتخاب این دانشجویان برای اعطای بورس گفت: ابتدا باید تأکید کنم که انتخاب‌ها از بین دانشجویان است و اعضای هیأت علمی یا پرسنل مراکز درمانی یا دانشکده‌ها در این انتخاب شرکت داده نمی‌شوند.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بحث بعدی این است که تأکید داریم تنها مقالاتی به این بخش راه‌یابند که کاملا اصیل و مبتنی بر پژوهش میدانی باشند و از مقالات مروری یا تألیفی در این زمینه استفاده نخواهد شد.


وی خاطر نشان کرد: مقالات این رقابت علمی، برای بدست آوردن بورس مطالعاتی، توسط استادان آلمانی بررسی و انتخاب می‌شوند و لذا باید هم با تسلط به زبان انگلیسی نوشته شده باشند و هم اینکه متد‌ها و تکنیک‌های پژوهشی آنها مطابق با پروتکل‌ها و استانداردهای بین‌المللی باشد.


علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینجا مراجعه کنند. 




 


{jcomments on}

  • گروه خبری : همایش
  • کد خبری : 162606
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم