آمادهباش ۱۵ مرکز دندانپزشکی مشهد برای خدمترسانی به زائران همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید
مدیر امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمادهباش کامل ۱۵ مرکز دندانپزشکی این شهر و مرکز اورژانس دانشکده دندانپزشکی برای ارائه خدمات درمانی و اورژانسی به زائران و مجاوران همزمان با برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد
دکتر مرتضی فغانی در گفتوگو با وبدا اظهار کرد: با توجه به حضور گسترده زائران در مشهد مقدس برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید، برنامهریزیهای لازم بهمنظور استمرار خدمات دندانپزشکی انجام شده و مراکز فعال این حوزه با آمادگی کامل در حال ارائه خدمات درمانی و اورژانسی به مراجعان هستند.
وی با اشاره به تمهیدات پیشبینیشده برای این ایام افزود: همانند ایام نوروز و روزهای پایانی ماه صفر که شاهد افزایش حضور زائران در مشهد هستیم، تمامی ظرفیتهای حوزه دندانپزشکی برای پاسخگویی به نیازهای درمانی زائران و مجاوران بسیج شده تا خدمات بدون وقفه و با کیفیت مطلوب ارائه شود.
مدیر امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر ۱۵ مرکز دندانپزشکی شامل آزاد، طب، آریان، ایرانمهر، ایرانیان، پاسارگاد، دکتر خاتمی، سجاد، سعادت، شهاب، صدف، لقمان حکیم، میلاد، ونوس غرب و هاشمیه بهصورت فعال در حال ارائه خدمات درمانی به مراجعهکنندگان هستند.
دکتر فغانی همچنین از آمادگی کامل مرکز اورژانس دانشکده دندانپزشکی مشهد خبر داد و گفت: این مرکز نیز در طول برگزاری مراسم بهصورت فعال آماده ارائه خدمات اورژانسی دندانپزشکی است تا در صورت بروز مشکلات حاد، بیماران و مراجعهکنندگان بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن از خدمات تخصصی بهرهمند شوند.
وی تأکید کرد: مجموعه مراکز دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بهرهگیری از توان تخصصی نیروهای درمانی و امکانات موجود، خدمترسانی مستمر به زائران و مجاوران را در این ایام ادامه میدهد.
درج نظر