• 1402/04/31
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، درگذشت استاد پیشکسوت رادیولوژی را تسلیت گفت

907.jpg - 7.17 kbرییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی درگذشت اندوهبار "دکتر محمد رضا داوودی" پدر رادیولوژی استان خراسان رضوی و استاد پیشکسوت این دانشگاه را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور و خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.


دکتر محمد علی کیانی در این پیام آورده است: درگذشت دانشمند فرزانه، دکتر محمد رضا داوودی ؛ جامعه علمـی و دانشگاهـی استان خراسان رضوی و کشور را در سوگ نشاند و موجب تاثـر و تاسـف گردید.


شادروان دکتر داوودی، بیش از 50 سال از عمر ارزشمنـد خویش را مجدانـه در راه توسعه علـم و دانـش و آبادانـی کشور مصـروف داشت و در تمام عمر پر برکت خویش به فعالیت‌های علمی و عام المنفعه خود با اعتقاد راسخ و عشق به مردم و میهن اسلامی ادامه داد.


فقدان این استاد فرزانه، متعهد و فرهیخته را به خانواده محترم آن مرحوم، همکاران، دانشجویان و جامعه علمی و دانشگاهی کشور تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه پروردگار متعال برای آن زنده یاد غفران و رحمت واسعه الهی ،برای بازماندگان وی صبر و شکیبایی و برای شاگردان‌شان توفیق پیمودن را‌ه‌شان را مسئلت می‌نمایم.


انشاء الله روح بلند آن بزرگ مرد عزیز درگذشته با انبیای الهی همنشین و محشور شود.


خاطر نشان می‌شود دکتر محمد رضا داوودی فوق تخصص رادیولوژی قفسه صدری، استاد پیشکسوت گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پدر علم رادیولوژی استان خراسان رضوی بود که شامگاه جمعه 30 تیر ماه پس از یک دوره بیماری دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.


همچنین دبیر بورد رادیولوژی وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در پیامی جداگانه درگذشت استاد فقید رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر محمدرضا داوودی را تسلیت گفت.

  • گروه خبری : پیام ها
  • کد خبری : 184600
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم