• 1392/12/14
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب مدیر حراست دانشگاه

درحکمی از سوی مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت ، مهندس احمد واسعی به عنوان مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی مشهد منصوب شد.





به گزارش وب دا ، صبح امروز جلسه تکریم دکتر محمود ابراهیمی و معارفه مهندس احمد واسعی با حضور رئیس دانشگاه،مدیران ارشد استانی و وزارتی ، هیئت رئیسه دانشگاه و کارکنان حراست دانشگاه در تالار جرجانی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.



در این جلسه دکتر مصطفی مهرابی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن قدردانی از زحمات و خدمات ارائه شده توسط دکتر محمود ابراهیمی در زمان تصدی این مسئولیت به جایگاه مهم و حساس حراست اشاره نمود و اظهار داشت : ماموریت اصلی دانشگاه و تمامی واحدهای مدیریتی آن خدمت به اشرف مخلوقات یعنی انسان است.



درادامه مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر محمود ابراهیمی افزود : مهندس واسعی از سابقون است و حوزه حراست را به خوبی می شناسد که امیدوارم انشالله شاهد ارتقاء هرچه بیشتر حوزه حراست دانشگاه باشیم.





 


 




 


 



 





 


  • گروه خبری : کارکنان
  • کد خبری : 186910
کلیدواژه
مدیر سیستم
مؤلف

مدیر سیستم