مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :مصرف فست فود خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سکته های قلبی را افزایش می دهد .
ادامه مطلب: مصرف فست فود خطر سکته قلبی را افزایش می دهد
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :مصرف فست فود خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سکته های قلبی را افزایش می دهد .
رئیس گروه بیماریهای واگیر دار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پایبندی به خانواده و دوری از رفتار مخاطره آمیز را بهترین راه پیشگیری از ایدز عنوان کرد .
عضو مرکز تحقیقات درمانی ناباروری منتصریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش سن را یکی از عوامل اصلی کاهش باروری و بروز ناباروری در زنان عنوان کرد .
مدیر گروه تخصصی پیشگیری از بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تب ، بیحالی و بروز ضایعات پوستی را از علائم ابتلا به آبله مرغان عنوان کرد .
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خشکی و درد مفاصل را از اعلام ابتلا به آرتروز برشمرد .