غذا و دارو


رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ معاونت غذا و دارو را یکی از مهم ترین و اثر گذارترین حوزه های دانشگاه در تامین سلامت مردم عنوان کرد.

دکتر محمد رضا دارابی در مراسم تکریم و معارفه معاون غذا و داروی دانشگاه که در مجتمع فرهنگی شهرک دانش و سلامت با حضور جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان برگزار شد؛ با بیان اینکه قبول مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که بر پایه خون ده ها هزار شهید در دورران پیش از انقلاب، جنگ تحمیلی و مدافعان حرم استوار شده است بسیار سخت است خاطر نشان کرد: قبول مسئولیت در این نظام یعنی فداکاری و جانفشانی و تامین آسایش و ارائه خدمت به مردمی که ولی نعمتان ما محسوب می شوند.

وی ضمن قدردانی از تلاش های دکتر محمد رضا صابری که بیش از هشت سال در حوزه غذا و دارو خدمات ثمر بخشی داشته اند تصریح کرد: حوزه معاونت غذا و دارو، حوزه ای بسیار گسترده است و تنها به یک قشر خاص اختصاص نداشته بلکه با تمام مردم در اقصی نقاط استان سروکار دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه موضوع غذا و تامین غذای سالم و امنیت غذایی موضوعی مهم به شمار می رود که از دوران جنینی تا پایان عمر، افراد را تحت تاثیر قرار می دهد تصریح کرد: باید تلاش نمود تا ضمن نظارت بر رعایت استانداردهای لازم ملی و بین المللی در تولید غذا، اعتماد مردم را نیز افزایش دهیم که بدانند غذایی که مصرف می کنند سالم و عاری از مشکلات سلامتی است.

دکتر دارابی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع مهم دارو و نقش آن در بهبود سلامت جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: دارو پیش نیاز هر درمانی است و هر بیماری که به پزشک مراجعه می کند انتظار دریافت دارو را دارد و مهم این است که پزشکان موثرترین دارو را تجویز و مسئولان امر نیز بهترین دارو را در شرایط ایده ال در اختیار بیمار قرار دهند.

وی با بیان اینکه وظیفه سنگینی در حوزه غذا و دارو بر گردن ما نهاده شده است تاکید کرد: انتظار می رود ضمن ادامه اجرای طرح های مفید و موثری که در دوران دکتر صابری در راستای تامین و حفظ سلامت مردم به اجرا در آمد، نواقص و کمبو.دهای احتمالی نیز به شکل مطلوبی برطرف گردد.

گفتنی است: در این مراسم  از تلاش ها و خدمات دکتر محمد رضا صابری قدردانی و دکتر اخگری به عنوان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد معرفی شد. 

مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش به اینجا مراجعه کنند. 

معارفه

معارفه

معارفه


سومین مسابقه غذا، هنر و سلامت در راستای ارتقای فرهنگ غذای سالم در میان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه  علوم پزشکی مشهد در حاشیه این مراسم که در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد(برج سپید) برگزار شد اظهار داشت: مسابقه غذا، هنر و سلامت با تاکید بر ارتقای فرهنگ غذای سالم با هدف کاهش مصرف نمک، قند، چربی ها اشباع، چربی ترانس و سایر افزودنی های مجاز و غیر مجاز در مواد غذایی به همت معاونت غذا و دارو و با همکاری مدیریت پشتیبانی و روابط عمومی دانشگاه برای سومین سال متوالی ویژه کارکنان شاغل در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دکتر اسماعیل زاده با بیان اینکه برای شرکت کنندگان در این مسابقه امتیاز آموزشی در نظر گرفته شد و افراد با حضور در دوره های عملی و تئوری مباحث مربوط به تغذیه سالم را فرا گرفتند خاطر نشان کرد: در این مسابقه 54 نفر از کارکنان شاغل در معاونت ها و مدیریت های مختلف ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شرکت داشتند.

وی با اشاره به اینکه گروه های غذایی تهیه شده بر اساس شاخص ها و توسط سه تن از کارشناسان زبده سازمان فنی و حرفه ای مورد بررسی قرار خواهند گرفت افزود: در پایان مسابقه پس از بررسی های کارشناسی هیأت داوران به نفرات برتر در هر گروه غذایی( انواع غذاهای دریایی، انواع آش، سوپ و خورش، انواع غذاهای سنتی و محلی، انواع کیک و دسر، انواع غذاهای فانتزی، میوه آرایی و انواع سالاد) هدایای نفیس و ارزشمندی اهدا خواهد شد.


نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال 22 آذر ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، در راستای رویداد مشهد؛پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، اهمیت مسأله استفاده از حلال و آثار آن بر زندگی مادی و معنوی مؤمنان و ابعاد فقهی و دینی آن از یک سو و ضرورت بهره گیری از پژوهش ها و فناوری های نوین در تولید و نظارت فرآورده های حلال از سوی دیگر و نیز توسعه صادرات و واردات محصولات متعدد با برچسب حلال در حوزه تجارت بین الملل و اقتصاد و همچنین سرمایه قابل توجه در گردش در این حوزه در سطح بین المللی و ... اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی در حوزه غذا؛ دارو؛ فرآورده های آرایشی و بهداشتی؛پوشاک حلال در سه محور شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال ؛ 22 الی 23 آذر ماه برگزار می شود.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال گفت: در این همایش میزبان شخصیت های برجسته ای همچون دکتر احسان اووت؛دبیر کل موسسه استاندارد و متدولوژی کشورهای اسلامی از ترکیه(OIC-SMIIC) ، علامی عبدالعزیز؛رئیس دپارتمان بازاریابی و تجارت از مراکش(OIC-ICOT) ، دکتر مشار حسین؛پژوهشگر ارشد SESRIC از پاکستان خواهیم بود.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال از برگزاری پنج کارگاه در حاشیه این هماش خبر داد و نوآوری در فرآورده های حلال؛ فعالیت های اجتماعی تاثیرگذار در حوزه حلال؛ هدایتگران و پیشکسوتان حوزه حلال را از جمله عناوین مشمول جوایز عنوان و یادآور شد: در اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال از فعالان برتر در حوزه حلال و فرآورده های حلال و همچنین هدایتگر و پیشکسوت برتر حوزه حلال با نظر و بررسی اعضای کمیته اجرایی و علمی تقدیر به عمل خواهد آمد.

لازم به ذکر است: اولین همایش بین‌المللی فرآورده های حلال 22 و 23 آذر ماه طی دو روز با حضور مقامات کشوری، شخصیت‌های علمی داخلی و خارجی، پژوهشگران در مراکز حوزوی؛ دانشگاهی؛تحقیقاتی، واحدهای تولیدی و سایر نهاد های مرتبط به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرکز همایش های این دانشگاه،برگزار خواهد شد.

 

 

 


معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذاودارو، سلامت و امنیت مواد اولیه وارداتی و تولیدی و کاهش آلاینده های مواد غذایی را  از اولویت های این سازمان عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر غلامرضا اصغری در همایش تجلیل از تلاشگران منتخب عرصه صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی استان خراسان رضوی، پیشگیری را مقدم بر درمان عنوان و نقش غذا در پیشگیری از بیماری ها را نقشی محوری بیان و افزود: ارتباط صنعت غذا با اصلاح الگوی مصرف و ایجاد سبک زندگی سالم در راستای کاهش و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر امری واضح و غیر قابل انکار است.

وی با بیان اینکه وجود محصولات غذایی بسته بندی شده و معتبر،امری ضروری در راستای تامین امنیت غذایی است خاطر نشان کرد: سلامت و امنیت مواد اولیه وارداتی و تولیدی و کاهش آلاینده های مواد غذایی از اولویت های سازمان غذاودارو و امری مهم و موثر در حفظ سلامت محصولات تولیدی خواهد بود.  

دکتر غلامرضا اصغری، بیان داشت: استان خراسان رضوی و بویژه مشهد، قطب محصولات معتبر و کیفی در سطح بین المللی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد،ضمن خیر مقدم به معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذاودارو،متولیان سلامت و امنیت غذایی و ... سلامت غذایی را امری ملی و جهانی عنوان و اظهار داشت: در این دولت نگاه ویژه ای به سلامت، طرح تحول نظام سلامت در راستای رفاه اجتماعی و کاهش هزینه های مردمی، تحول نظام آموزشی، ایجاد معاونت اجتماعی و ... شده است.

دکتر محمدرضا دارابی،ضمن اشاره به دغدغه های وزارت بهداشت در خصوص بیماری های واگیر در گذشته،کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر را امروزه اولویت وزارت بهداشت و درمان اعلام و بر لزوم خود مراقبتی آحاد جامعه تاکید کرد.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پرشکی مشهد، ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا از تلاش صاحبان صنایع در راستای تامین محصولات سالم و ایمن ، تقدیر و بر حفظ رتبه و نشان برتر این حوزه توسط واحدهای تولیدی در سال های آتی تاکید کرد.

 دکتر محمدرضا صابری،از سیاست های سازمان غذاودارو مبنی بر کاهش تصدی گری در حوزه سلامت و حمایت از سرمایه گذاری در این بخش یاد کرد و افزود: فعالیت های حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو به عنوان رویکرد حمایتی از صنایع برتر در راستای تولید محصول سالم و ایمن با بررسی و پایش نحوه فعالیت و تولید به استناد شاخص های ارزیابی است.

وی ضمن اشاره به اینکه سلامت محصولات غذایی،یکی از ابعاد مهم کیفیت در تولید صنایع غذایی به شمار می رود،تصریح کرد: بدون تردید خراسان رضوی با دارا بودن پتانسیل هایی در بطن صنایع غذایی از حوزه تولید تا مصرف، یکی از قطب های صنایع غذایی کشور محسوب و نقش و جایگاه ویژه ای نیز در این عرصه به خود اختصاص داده است.

دکتر صابری؛معرفی واحدهای صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی منتخب استان؛توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه را برگ زرینی بر سوابق منتخبین به عنوان بورد تبلیغاتی معتبر و قابل استناد عنوان و اظهار داشت: ایجاد باشگاه واحدهای تولیدی برتر استان که شامل منتخبین سه سال متوالی و یا پنج سال متناوب می باشد،با پیشنهاد امتیازات خاص جهت اعضا این مجموعه به سازمان غذا ودارو و تدابیر ویژه در راستای تسهیل فعالیت برای آن واحدها در دستور کار مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی قرار دارد.

دکتر محمدرضا صابری افزود: از سوی دیگر ارتقای کیفیت رمز بقا در بازار است، چراکه همگام با افزایش و سطح آگاهی مردم، توجه آنان نسبت به کیفیت و سلامت مواد غذایی افزایش یافته است.

در این مراسم که در مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد از خانواده سه تن از شهدا مدافع حرم، 37 تولیدکننده منتخب مواد غذایی؛آرایشی و بهداشتی استان که شاخص های کیفیت را رعایت کرده اند،16 مسئول فنی برتر و اعضا باشگاه واحدهای تولیدی برتر استان با اهدای لوح،تندیس و جوایزی تقدیر بعمل آمد.


مهلت نام نویسی  در سومین مسابقه غذا، هنر و سلامت که به مناسبت ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم(ص) در راستای ارتقای فرهنگ غذای سالم در شهرک دانش و سلامت برگزار می شود، تمدید گردید.

به گزارش وب دا؛ سومین مسابقه غذا، هنر و سلامت با تاکید بر ارتقای فرهنگ غذای سالم با هدف کاهش مصرف نمک، قند، چربی ها اشباع، چربی ترانس و سایر افزودنی های مجاز و غیر مجاز در مواد غذایی به همت معاونت غذا و دارو و با همکاری مدیریت پشتیبانی و روابط عمومی دانشگاه برگزار می شود.

شایات ذکر است این مسابقه در تاریخ 30 آذر ماه سال 96 برگزار و برای کلیه شرکت کنندگان در مسابقه دارای امتیاز آموزشی می باشد؛ که برابر با ضوابط اداره آموزش کارکنان لحاظ خواهد شد.

گفتنی است علاقمندان جهت شرکت در این مسابقه  می توانند؛ تا تاریخ 25 آذر ماه سال 96 نسبت به تکمیل فرم ثبت نام به آدرسhttp://refahi.mums.ac.ir:83 (سامانه تسهیلات رفاهی کارکنان) اقدام نمایند.

 لازم به ذکر است در پایان مسابقه پس از بررسی های کارشناسی هیأت داوران به نفرات برتر در هر گروه غذایی( انواع غذاهای دریایی، انواع آش، سوپ و خورش، انواع غذاهای سنتی و محلی، انواع کیک و دسر، انواع غذاهای فانتزی، میوه آرایی و انواع سالاد) هدایای نفیس و ارزشمندی اهدا خواهد شد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image