غذا و دارو


تشکیلات و ساختار سازمانی مدیریت نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی در معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا درآمد.

به گزارش وب دا، در راستای جاری سازی تشکیلات و ساختار جدید سازمانی معاونت های غذاوداروی دانشگاه های علوم پزشکی،اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی به مدیریت ارزیابی و نظارت ملزومات و تجهیزات پزشکی ارتقا یافت.

دکتر علیرضا عطاران،مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از منفک شدن بحث نظارت،ارزیابی،نیازسنجی،توزیع،امور نگهداشت و کالیبراسیون،کنترل کیفی دوره ای و مستمر تجهیزات سرمایه ای درکلیه مراکز درمانی از حوزه عملکرد این مدیریت خبر داد.

وی ضمن اشاره به ساختارجدید مدیریت نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه؛ نظارت، ارزیابی، کنترل نحوه تولید تجهیزات سرمایه ای و ملزومات مصرفی کارخانه ها و کارگاه های تولیدی، آموزش مسئولین فنی؛کارشناسان مهندسی پزشکی ؛اعضا اتحادیه، انجام کلیه امور مربوط به ملزومات مصرفی پزشکی از جمله نیازسنجی؛توزیع؛خرید متمرکز؛امور نگهداشت وکنترل و ردیابی عوارض ناخواسته ناشی از مصرف در کلیه مراکز درمانی دولتی،خصوصی،خیریه،نظامی و انتظامی، صدور پروانه تمدید ساخت برخی از ملزومات پزشکی و همچنین نظارت بر شرکت ها و اصناف عرضه و توزیع کننده ملزومات و تجهیزات سرمایه ای پزشکی و ... را از مهمترین وظایف نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه برشمرد.


غرفه اطلاع رسانی برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و ماشین آلات وابسته شهر مقدس مشهد برپا گردید.

در راستای اطلاع رسانی هرچه بهتر برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ،غرفه اطلاع رسانی برگزاری این همایش در هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و ماشین آلات وابسته شهر مقدس مشهد مستقر و به فعالیت پرداخت.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: نظر به اینکه برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال در لیست برنامه های شهر مقدس مشهد بعنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 دیده شده لذا به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،غرفه ای در هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و ماشین آلات وابسته شهر مقدس مشهد به منظور اطلاع رسانی همه جانبه این همایش مستقر و به فعالیت پرداخت.

 دکتر محمدرضا صابری، اظهار داشت: اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال 22 الي 24 آذر ماه سال جاری در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف بررسی مسائل و خلاهای پژوهشی موضوع حلال در حوزه های غذا،دارو،فرآورده های آرایشی-بهداشتی و ...  برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات را 31 شهریور ماه سال جاری عنوان و افزود: علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سايت همايش به نشاني http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir و کانال تلگرامی halalproducts@ مراجعه نمایند.

 


در دوازدهمین نشست کمیته مشاورین استانی مناطق یازده گانه معاونت های غذاوداروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به تشریح دستاوردها،سیاست ها،دستورالعمل ها،تشدید نظارت ها،پایش و پالایش برچسب گذاری ها پرداخته شد.

در راستای برنامه عملیاتی سازمان غذاودارو؛ارتقاء شاخص های ایمنی و سلامت،دوازدهمین نشست کمیته مشاورین استانی مناطق یازده گانه معاونت های غذاوداروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی؛آرایشی و بهداشتی، مدیر کل راهبری؛پایش و امور استان ها و جمعی از مدیران؛مسوولان؛کارشناسان سازمان غذاودارو ، مدیران نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت های غذاوداروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست،درخصوص برنامه های عملیاتی سازمان غذاودارو مبنی بر کاهش مصرف اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی؛محصولات غذایی و کاهش مصرف نمک، تشدید نظارت ها، یکسان سازی اجرای دستورالعمل ها در دانشگاه های علوم پزشکی ، طرح پایش باقیمانده سموم و دفع آفات نباتی بیاناتی ایراد کرد.

دکتر محمدرضا صابری، ضمن اشاره به برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آذر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی،منطقه ای و نظر به انعقاد تفاهم نامه مشترک فی مابین معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو و روسای دانشگاه های کلان منطقه 9 آمایشی، اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با محورهای شریعت و فرآورده های حلال در محورهای  پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال، آذر ماه سال جاری به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

 

 

 

 

 


مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی؛آرایشی و بهداشتی سازمان غذاودارو، تشدید نظارت ها مهمترین اقدام عملی در ارتقاء شاخص های ایمنی و سلامت جامعه عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر بهروز جنت در دوازدهمین نشست کمیته مشاورین استانی مناطق یازده گانه معاونت های غذاوداروی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد اظهار داشت: از آنجا که ایمنی و سالم بودن فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در ارتباط با تندرستی و سلامت انسان بسیار حائز اهمیت است لذا باید تهیه و توزیع مواد اولیه و محصولات اعم از داخلی و خارجی نیز از نقطه نظر کیفی و بهداشتی تحت نظارت و کنترل دقیق قرار گیرند.

وی با بیان اینکه تلاش می کنیم جوهره نظام فناور محور را که گسترش عدالت است سرلوحه تشکیلات سازمان غذاودارو کنیم افزود: مردم به اعتبار نظارت های این سازمان است که فرآورده های سلامت محور را مصرف می کنند لذا  نظارت بر تمامی کالاهای دارای مصرف انسانی اعم از دارو،مکمل،تجهیزات و ملزومات پزشکی،فرآورده های طبیعی،آرایشی و بهداشتی که برعهده سازمان غذاودارو نهاده شده باید تشدید یابد.

مدیر کل راهبری،پایش و امور استان های سازمان غذاودارو نیز در این همایش خاطر نشان کرد: ادارات کل سازمان غذاودارو،معاونت های غذاوداروی سراسر کشور که اخیرا هم با تفویض اختیارات زیادی از سوی سازمان مواجه شده اند؛ﮔﺮﭼﻪ بعنوان ﺟﺰئی از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﻞ ﺑﻪ ﻇﺎﻫﺮ اﻧﺠﺎم دﻫﻨﺪه ﮐﺎر ﻫﺴﺘﻨﺪ اﻣﺎ به هرحال ﺑﺎﯾﺪ درکنار اﺟﺰاي دﯾﮕﺮ سیستم ﻗﺮار ﮔﯿﺮند.

مهندس عباس مهدیزاده با اشاره به ضرورت وجود ﯾﮏ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﺎﻣﻊ به دلیل ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎي ﻫﻤﻪ ﺟﺎﻧﺒﻪ،اﺳﺘﺮاﺗﮋي و آرﻣﺎنﻫای ﺳﺎزﻣﺎن غذا و دارو یادآور شد: ﭼﻨﯿﻦ امکانی در ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد؛ ﯾﮏ ارزﯾﺎﺑﯽ واﻗﻌﯽ،ﻋﺪاﻟﺖ ﻣﺤﻮر،ﻗﺎﺑﻞ اﻋﺘﻤﺎد و اﺗﮑﺎ و ﭘﯿﺶ ﺑﺮﻧﺪه و ﭘﻮﯾﺎ را به ارمغان می آورد.

شایان ذکر است؛ در دوازدهمین نشست کمیته مشاورین استانی در خصوص سیاست های کلی سازمان غذاودارو،دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی و سایر ضوابط،سامانه TTAC و بازرسی،پایش و پالایش برچسب گذاری و .... بحث و تبادل نظر گردید.

 

 

 

 

 


نشست هم اندیشی دبیران اجرایی و علمی نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام با حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى برگزار گردید.

به گزارش وب دا، معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: در راستای لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال،انتخاب شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، اطلاع رسانی و برگزاری هرچه پربارتر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع)، دیداری با حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى از مراجع تقلید شیعه به عمل آمد.

دکتر محمدرضا صابری،افزود: در این دیدار، دبیران علمی و اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال به بیان توضیحاتی در خصوص اهداف و محورهای این همایش از جمله شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال  پرداختند.

وی خاطر نشان کرد: در این نشست صمیمانه، حضرت آيت الله مكارم شيرازى به ضرورت برگزاری این همایش به منظور گسترش بحث حلال در سطح جامعه تاکید و به منظور بالا بردن سطح کیفی همایش سخنان ارزشمندی در خصوص طرح موضوع همایش در سایر مراکز تحقیقاتی اسلامی،دعوت از محققان و دانشمندان فقه جهت شرکت در همایش و ارائه مقاله و ... ایراد نمودند.

دکتر محمود طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی همایش یادآور شد: اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال 22 الي 24 آذر ماه سال جاری در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی موضوع حلال در حوزه های غذا،دارو،فرآورده های آرایشی-بهداشتی و ...  برگزار خواهد شد.

 

شایان ذکر است: 31 شهریور ماه،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات خواهد بود و علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سايت همايش به نشاني 

http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir و کانال تلگرامی halalproducts@ مراجعه نمایند.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image